Samsung Galaxy S4 Mega; første rykter sniker seg inn på WatchOn

Vi har snakket med deg om Samsung Galaxy S4 Aktiv, som er Samsung-terminalen designet nettopp for å kunne motstå vann, slik andre produsenter som Sony allerede har gjort med sin Xperia Z; eller LG med den siste kunngjøringen som vi også har berørt på bloggen vår. Imidlertid ser det ut til at det vil komme flere nyheter enn vi kunne forestille oss i sammendraget vi laget om de nye Samsung-terminalene, og nå viser det seg at informasjon som smyger seg inn i Samsung-appen, WatchOn smyger i en ny terminal av serien Samsung Galaxy Mega.

Hvis du husker det, Samsung Galaxy Mega De er phablet-terminalene til det koreanske selskapet, og det er to modeller, en som har dimensjoner på 5,8 tommer og dens eldre bror, med dimensjoner på 6,3. Selv om du ikke er klar over dem, kan du ta en titt i denne saken på sammenligningen vi den gang gjorde om egenskapene og spesifikasjonene til hver av dem.

Selv om det foreløpig det vi har vist deg på skjermdumpen, er den eneste indikasjonen på at vi vet om eksistensen av en Samsung Galaxy S4 MegaVi antar at det er en feil for Samsung å ha filtrert den informasjonen, og at størrelsen på skjermen skal være et sted mellom 4,8 og 5,8 tommer, for å være plassert midt i de nåværende terminalene. Hvis du får bekreftet det, er det tydelig at Samsung er tydelig på innsatsen på pablets verden, tror du ikke?