Samsung Galaxy S4 Mini forsinket

Det vet vi alle sammen Samsung ønsker å dekke praktisk talt alle telefonstørrelser de kan tenke på, og helt sikkert er det mange av leserne våre som venter på lanseringen av en mindre versjon av selskapets nye flaggskip, vi snakker om Samsung Galaxy S4 Mini. Dessverre må vi gi deg dårlige nyheter, og det ser ut til at Samsung har forsinket lanseringen av Galaxy S4 Mini til midten av juli.

Den ikke så lille Galaxy S4 Mini ble planlagt for å se dagens lys et par uker etter at den gjorde det. Galaxy S4, som vi minner deg om er planlagt til 27. april, men i stedet er utgivelsesdatoen forsinket mellom 15. og 21. juli.

Når det gjelder Samsung Galaxy S4 Mini-funksjonerDu har laget en rask oppsummering. Denne nye terminalen kommer med en 4,3-tommers HD-skjerm, et 8-megapikselkamera, Android 4.2.2, og alle standardfunksjonene som vi kan finne på en smarttelefon som WiFi-tilkobling, Bluetooth osv. Telefonen kommer også i to varianter med ett eller dobbelt SIM, den første som heter GT-I9190 vil ha en firkjerneprosessor og modellen med Dual-SIM, som svarer på initialene GT-I9192 eller Duo velger en CPU på dobbelkjerne.

Selv om årsaken til forsinkelsen ikke er offisielt kjent, ser det ut til at selskapet ganske enkelt prøver å gi Galaxy S4 litt mer plass før du lanserer et annet produkt. Vi minner om at Samsung Galaxy s3 Mini ble løslatt fem måneder etter at vi først så den Galaxy S3.

Hilsen fra dypet av bytene.