Samsung Galaxy S4 Mini og Galaxy Mega vil ha Android 4.4, Galaxy S3 Mini stagnerer

Han Samsung Galaxy S4 Mini og Samsung Galaxy Mega De vil endelig bli oppdatert til den nye versjonen av Android 4.4 Kit Kat i henhold til de siste rapportene, mens Samsung Galaxy S3 Mini vil forbli avgått til den har falt i versjonen av Android 4.1 Jelly Bean. Vi viser deg alle detaljene nedenfor.

Samsung Galaxy S4 Mini og Galaxy Mega vil ha Android 4.4, Galaxy S3 Mini stagnerer

Samsung Galaxy S4 Mini og Galaxy Mega vil ha Android 4.4

En ny rapport fra Samsung relatert til det nye sikkerhetsverktøyet, Knox har bekreftet en liste med terminalene som offisielt vil motta den nye versjonen av Android 4.4. Blant listen over disse terminalene er Samsung Galaxy S4 Mini og Samsung Galaxy Mega. Utvilsomt er eierne av telefonene som bare er sitert i hell i dag.

SamMobile-gutta klarte å få et skjermbilde takket være kontaktene sine med koreaneren selv, og de verifiserer på en helt offisiell måte at Samsung Galaxy S4 Mini og Samsung Galaxy Mega endelig vil motta Android 4.4. Med dette bekreftes det også at Samsungs nye sikkerhetsverktøy, Knox, vil bli en forhåndsinstallert applikasjon fra begge terminaler.

Imidlertid terminaler som for eksempel Samsung Galaxy s3 Mini de ble ikke reflektert i denne listen, som bekrefter at det er veldig sannsynlig at dette allerede har vært “stillestående” for alltid i sin beskjedne versjon av Android 4.1 Jelly Bean. Selvfølgelig vil ROMS alltid forbli …

Enhver eier rundt her Samsung Galaxy S4 Mini, Samsung Galaxy Mega eller Samsung Galaxy s3 Mini?