Samsung Galaxy S4 Mini og Mega vil ha Android 4.4. Kit Kat

Samsung Galaxy S4 Mini og Mega vil ha Android 4.4. Kit Kat

Android 4.4 KitKat kommer til Samsung Galaxy S4 Mini og Samsung Mega 5.8 og 6.3

Et lekkert dokument ser ut til å bekrefte at modellene Samsung Galaxy Mega og Samsung Galaxy S4 mini de vil endelig ha Android 4.4 KitKat. Dokumentet viser at de opprinnelige planene til det koreanske selskapet om inkorporering av Samsung KNOX til Samsung Galaxy Mega 5.8, han Samsung Galaxy Mega 6.3 og Samsung Galaxy S4 Mini når trioen av enheter er oppdatert til Android 4.4.

KNOX Samsung består av en serie applikasjoner relatert til den profesjonelle verdenen som lar deg bruke en enhet i et trygt fagmiljø og samtidig som den ansatte bruker det på en bestemt måte. De inkluderte applikasjonene er e-post, en nettleser, kontaktprogrammet og en kalender. Basert på det lekke dokumentet ser det ut til at personer som har Samsung Galaxy S III Mini De vil ikke motta den nye versjonen av Android eller Samsung Knox-pakken. Når det gjelder de andre enhetene som vises på listen og derfor vil motta Android 4.4 KitKat, vil det være den Samsung Galaxy Note 3, han Samsung Galaxy Note II , han Samsung Galaxy s4 og Samsung Galaxy S III .

Uten resultater

Se alle resultatene

Denne nettsiden bruker informasjonskapsler. Ved å fortsette å bruke dette nettstedet gir du ditt samtykke til at informasjonskapsler skal brukes. Besøk vår policy for personvern og informasjonskapsler. Bli enige