Samsung Galaxy S4 Mini vs Samsung Galaxy Round, videooppsummering

Samsung Galaxy S4 Mini vs Samsung Galaxy Round, liten sammenligning som et videosammendrag mellom disse to terminalene. Vi etterlater deg med all informasjonen nedenfor.

Samsung Galaxy S4 Mini vs Samsung Galaxy Round, videooppsummering

Samsung Galaxy S4 Mini vs Samsung Galaxy Round, videooppsummering

Selv om begge enhetene er ganske forskjellige fra hverandre, er det aldri vondt med et lite sammenlignende sammendrag i videoformat som denne YouTube-brukeren tilbyr oss. Som han Samsung Galaxy S4 Mini Ettersom Samsung Galaxy Round skiller seg ut for å være to ganske komplette terminaler og som du kan jobbe ganske bra med.

Han Samsung Galaxy Round, Det har det særegne ved å ha en buet skjerm som lar deg utføre ganske nyttige handlinger, for eksempel å sjekke batteriet eller tiden bare ved å “balansere” terminalen litt.

Han Samsung Galaxy S4 Mini den har imidlertid ingen “superfunksjoner”. En ganske grunnleggende terminal, komplett i alle aspekter og med de vanlige formene.

Vi kan heller ikke si mye mer om begge terminalene, så uten å få deg til å vente lenger, vil vi etterlate deg med denne nyttige komparative videoen mellom disse Samsung Galaxy S4 Mini og Samsung Galaxy Round.

¿Hva synes du om videoen? ¿Hvilken av de to terminalene passer best for dine behov? ¿Samsung Galaxy Round eller Samsung Galaxy S4 Mini?