Samsung Galaxy S4 mottar Android 4.4.2 i sin GPE-versjon

Samsung Galaxy S4 mottar Android 4.4.2 i sin GPE-versjon

For noen dager siden ble Android-versjon 4.4.2 utgitt, og Nexus har allerede denne siste versjonen. Nå er det tur til GPE (Google Play Edition) -terminalene. Tilsynelatende har HTC One GPE og LG G PAd 8.3 GPE allerede mottatt denne oppdateringen, og nå er det tur til Samsung Galaxy S4 GPE.

Android 4.4.2 det bringer noen nødvendige feilrettinger og eliminerer også muligheten for å administrere individuelle applikasjonstillatelser fra operativsystemet. Fra Android 4.3 kunne disse tillatelsene administreres individuelt av applikasjoner, og bare gi tillatelser som brukeren anså som passende for hver applikasjon. Google kommenterte at dette hadde vært en feil, og at tilsynelatende muligheten for den nye distribusjonen er eliminert. Android 4.4.2 KitKat.

Hvis du eier en Samsung Galaxy s4 I din GT-i9505G-versjon skal du ha mottatt programvareversjon KOT49H.S0001 0.131204 gjennom en OTA-oppdatering. Å ikke ha et tilpasset Samsung-lag som TouchWiz er det som gjør denne GPE-versjonen av Samsung Galaxy s4 kan du allerede motta den nye versjonen av Google-operativsystemet og er derfor foran andre versjoner av Samsung Galaxy s4 de har et slikt lag av tilpasning.

Android 4.4.2-oppdateringen veier 57,4MB, og hvis du har en Samsung Galaxy S4 GPE Du bør være på utkikk etter varsler om systemoppdateringer som skal vises i løpet av de kommende dagene. Hvis du ikke vil vente til oppdateringen kommer til OTA, kan du alltid gå til XDA-Developers forum for å få den nødvendige filen og følge instruksjonene som er forklart der. Som alltid minner vi deg om at du gjør dette på egen risiko, forutsatt at noe problem i prosessen kan gjøre terminalen ubrukelig.