Samsung Galaxy S4 og Android 4.4.2, ytelsestest

Samsung Galaxy S4 er nok en gang hovedpersonen i denne nye oppføringen. Jeg ser for meg at dere alle vet at flaggskipet til koreaneren har mottatt oppdateringen til Android 4.4.2 veldig nylig, mer enn noe annet fordi vi ikke har sluttet å gjenta det i denne samme bloggen … Vi har allerede vist deg flere videoer relatert til den nye oppdatering av terminalen og ved denne nye anledningen kunne den så typiske ytelsestesten ikke mangle for å bekrefte førstehånds positive eller negative effekter av denne nye oppdateringen på terminalenes kraft. Uten videre, nedenfor, overlater vi deg til alle detaljer.

Samsung Galaxy S4 og Android 4.4.2, ytelsestest

Normalt har nye oppdateringer på mobile enheter en betydelig forbedring av ytelsen til den “berørte” terminalen, og jeg sier normalt fordi dette i mange tilfeller ikke vanligvis er tilfelle, du vet hvor skuddene går …

Tilsynelatende, og for øyeblikket, denne nye oppdateringen av Android 4.4.2 for Samsung Galaxy S4 kjører ganske greit bortsett fra å gi terminalen mange nye funksjoner som gjør den mye mer “brukervennlig” for sluttbrukeren.

Men det er ingen bedre måte å bekrefte at terminalen “har forbedret” i kraft enn i den allerede så vanlige ytelsestesten der hele potensialet til terminalen som er utsatt for denne testen er tydelig vist.

Derfor legger vi deg igjen med denne interessante videoen av Samsung Galaxy S4 og Android 4.4.2 i en ytelsestest slik at du selv kan verdsette poengsummen som er oppnådd av terminalen i nevnte test.

¿Hva synes du om denne nye videoen? ¿Du tror virkelig at Samsung Galaxy S4 har forbedret seg etter å ha blitt oppdatert til Android 4.4.2?