Samsung Galaxy S4 og den dyre Swarovski-saken

Det har ikke noe å si hvilken type smarttelefon du har, siden vi for øyeblikket har et stort utvalg av tilbehør til terminalene våre som kan utfylle deres egenskaper eller beskytte dem mot alle typer støt og / eller uønskede riper. Men i dag, et nytt tilbehør til Samsung Galaxy s4. Og det er at dette er en utrolig foringsrør utstyrt med Swarovski steiner, for de mest utvalgte. Vi viser deg alle detaljene nedenfor.

Samsung Galaxy S4 og den dyre Swarovski-saken

Samsung Galaxy S4 og den dyre Swarovski-saken

Og det er at husene på terminalene hovedsakelig tjener til å beskytte disse mot uønsket slag, selv om disse ved mange anledninger også kan gi et særegent preg på terminalen, som tilfellet er med denne nye boligen for Samsung Galaxy s4 laget av edelste Swarovski-steiner og med et veldig subtilt rosa preg. Uten tvil, med denne nye saken, vil vår Samsung Galaxy S4 bli den mest “glamorøse” terminalen på markedet i dag.

Denne nye saken for vår Samsung Galaxy s4 Den er allerede tilgjengelig på Amazon og er laget for hånd for å oppnå en perfekt innretting i de små og verdifulle steinene. Dette nye kabinettet kan også tilpasses med navn eller hvilken som helst tekst som vi vil legge inn, og det kommer i en helt spesiell gaveeske. At hvis du ønsker å få denne fantastiske saken for din Samsung Galaxy S4, må du betale til sammen 240 dollar eller hva som vil være rundt 180 euro i bytte …

Og er det for en slik pris, er jeg sikker på at mange brukere foretrekker å ikke “beskytte” Samsung Galaxy S4