Samsung Galaxy S4 og HTC One Google Play Edition tilgjengelig på Google Play

Som lovet har Google bestemt seg for å legge ut to av de mest populære Android-smarttelefonene til salgs gjennom butikken. Google play. Disse telefonene er HTC One og Samsung Galaxy s4 som inneholder Google-versjonen av Android som operativsystem.

Programvareoppdateringene kommer ikke direkte fra Google, noe som faktisk er sjelden, men kommer fra selskapene HTC og Samsung selv, siden det er de som leverer programvaren.

Han HTC One selger for 599 dollar mens den ene Samsung Galaxy s4 Det koster 649, litt dyrere enn i andre versjoner, men vi må huske på at de inkluderer ren programvare, raske oppdateringer og 4G LTE, noe som allerede begynner å bli uunnværlig i mange land. Den eneste telefonen som kan skygge for disse to, med lignende egenskaper, er Nexus 4, som selv om den ikke har støtte fra Google har lite å misunne.

Prisen er ikke så overdreven med tanke på at telefonene inkluderer 1920 x 1080 piksler-skjermer og en Qualcomm Snapdragon-firkjerneprosessor. S4 kommer med et avtakbart batteri og MicroSD-spor, som er de to tingene som HTC One mangler sammenlignet med den andre. Men HTC har et kamera som er designet for å fungere bra under lite lysforhold.

Google play

På den annen side vil programvareoppdateringer bli gjort raskere med disse enhetene enn med de fleste telefoner, og installasjonen av tilpassede ROM-er bør være mye enklere.

Den eneste ulempen er at de foreløpig bare vil være til salgs i USA og fraktdatoene vil være fra 9. juli, mens resten av landene må vente.