Samsung Galaxy S4 og Note 3 kan brukes sammen med hansker

Som han Samsung Galaxy s4 Som Samsung Galaxy Note 3, er to terminaler som skiller seg ut i alle aspekter. Til dags dato har vi vært vitne til alle slags anmeldelser og analyser som har vist oss det store flertallet av funksjonaliteten til begge terminalene, selv om begge terminalene imidlertid har en funksjon som ikke har blitt snakket så mye om. Dette er dens følsomhet på berøringsskjermen som kan justeres for å passe brukerens smak for å tillate bruk selv med hansker, nå som kulden kommer … Vi lar deg all informasjonen nedenfor.

Samsung Galaxy S4 og Note 3 kan brukes sammen med hansker

Samsung Galaxy S4 og Note 3 kan brukes sammen med hansker

Det er riktig, det nye Samsung Galaxy s4 og Samsung Galaxy Note 3 kommer fra fabrikken med et interessant alternativ som lar oss tilpasse sensitiviteten til skjermen vår etter vår smak. Med denne funksjonen har brukerne muligheten til å samhandle med terminalpanelet selv med hansker.

Egentlig en ny funksjon som er ganske funksjonell som kan få oss ut av mer enn en trøbbel … selv om, ja, produsenten selv sier at ved å endre følsomheten i terminalene vil forbruket av batteriet øke, men ikke merkbart.

Hvis noen av dere har i hans eie a Samsung Galaxy s4 og du vil endre følsomhetsinnstillingene på skjermen, må du gå til innstillingsmenyen og deretter få tilgang til “Min enhet” -valget øverst på menyen. Når vi først er her, finner vi alternativet som lar oss justere følsomheten på skjermen etter vår smak.

For brukere av Samsung Galaxy Note 3 Du må først berøre menyknappen og deretter angi konfigurasjonsalternativet for telefonen. Deretter bør du gå til fanen som er identifisert under navnet “Kontroller” og deretter klikke på alternativet “Øk pulssensitivitet”.

Og du,Du har allerede prøvd dette alternativet på din Samsung Galaxy S4 og Samsung Galaxy Note 3?