Samsung Galaxy S4 og S4 Mini har allerede en svart versjon

Til tross for at Samsung Galaxy S4 er en terminal som har vært på markedet en stund, er den fortsatt “ønsket” av et stort antall forbrukere. Og det er at dette gir oss en utmerket ytelse i hver sin aspekt. Nå, fra Samsung, har de bestemt seg for å lansere en ny versjon av terminalen i svart for å tilby et større spekter av muligheter for forbrukere som er interessert i den. Som forventet, denne svarte versjonen den er også migrert til “mini” -versjonen av denne S4. Vi etterlater deg med alle detaljene nedenfor.

Samsung Galaxy S4 og S4 Mini har allerede en svart versjon

Som du kanskje allerede vet, er dette ikke første gang fra Samsung lanserer en ny farge for Samsung Galaxy S4. Og den er tilgjengelig i blant annet gull, blå og rosa farger. I tillegg er denne nye versjonen av terminalen utstyrt med noen funksjoner som finnes i Samsung Galaxy Note 3, for eksempel ryggen polstret i “hud”.

Vi har allerede nevnt i begynnelsen av denne oppføringen, at Denne nye modellen er også tilgjengelig på Samsung Galaxy S4 Mini.. Et sterkt anbefalt alternativ å huske på for alle brukerne som ikke liker den “plastiske” følelsen på baksiden av terminalen.

Prisen for disse nye versjonene av Samsung Galaxy S4 er $ 660 eller 490 euro i bytte for den “originale” versjonen av terminalen og $ 460 eller 340 euro ved børsen for Samsung Galaxy S4 Mini.

Når det gjelder tilgjengelighet, er det foreløpig ikke kjent hvor langt kommersialiseringen av denne nye versjonen kan utvides.

Og til deg,Du liker disse nye modellene av Samsung Galaxy s4 og Samsung Galaxy S4 Mini?