Samsung Galaxy S4 og Samsung Galaxy Note 3, hvordan ha låseskjermene sine

Hvis du liker de nye låseskjermene som er til stede i den nye Samsung Galaxy S4 og Samsung Galaxy Note 3 men du har ikke noen av begge terminalene. Under viser vi deg hvordan du installerer helt gratis og veldig, veldig enkel den samme låseskjermen på terminalen din. Som minimumskrav antar vi selvfølgelig at du må ha en terminal med Android-versjon 4.0 Ice Cream Sandwich eller høyere. Hvis du, etter å ha sagt alt dette, oppfyller dette enkle kravet, viser vi deg resten av detaljene.

Samsung Galaxy S4 og Samsung Galaxy Note 3, hvordan ha låseskjermene sine

Samsung Galaxy S4 og Samsung Galaxy Note 3, hvordan ha låseskjermene sine

Et XDA-Devs-medlem har fjernet den nye låseskjermen fra Samsung, pakket i form av en enkel, men nyttig applikasjon identifisert under navnet «Galaxy S4 Lockscreen », og det er allerede tilgjengelig for alle brukere på den berømte Google Play.

Som vi allerede har fortalt deg i begynnelsen av samme oppføring, for å kunne glede deg over fordelene og skjønnhetene med denne utrolige låseskjermen som inneholder den nye Samsung Galaxy s4 og Samsung Galaxy Note 3, må vi ha versjonen av Android 4.0 Ice Cream Sandwich eller nyere. Ellers klarer vi ikke å kle terminalene våre med denne nye galadrakten.

Så hvis du oppfyller kravet som allerede er nevnt flere ganger i samme oppføring, og du vil at terminalene dine skal vise frem den fantastiske låseskjermen, er alt du trenger å gjøre å klikke på følgende lenke:

Installer låseskjerm for Samsung Galaxy S4 og Samsung Galaxy Note 3.