Samsung Galaxy S4-opptak ovenfra

Samsung Galaxy S4 har vist oss mye rart. Vi har sett at skjermen din kan brukes perfekt av en skarp kniv og til og med en skrutrekker. Vi har også sett den utsatt for harde tester for å bekrefte dens motstand mot de mest uheldige situasjonene, men i dag ønsker vi å vise deg en fin video spilt inn med bakkameraet til Samsung Galaxy S4 ovenfra.

Samsung Galaxy S4-opptak ovenfra

Samsung Galaxy S4 viser oss en vakker video ovenfra

Det er riktig, i dag ønsker vi å vise deg en video som du ikke har sett til nå. En video som du helt sikkert vil like.

Vi har tidligere sett kameraopptakstester av Samsungs nye flaggskip, men ingen som dette. Og er at denne gangen har Samsung Galaxy S4 blitt plassert i en slags “fly” -kontroll for å spille inn med den fra toppen.

Resultatet?. Du kan allerede forestille deg det. En utmerket video som viser oss Hva er bakkameraet til denne Samsung Galaxy S4?. Uten ytterligere forsinkelse overlater vi deg den aktuelle videoen slik at du kan trekke dine egne konklusjoner.

Hva synes du om videoen? Mange av dere vil selvfølgelig ikke tør plasser Samsung Galaxy S4 i en slik høyde, selv om det må sies at denne nye praksisen kan bli vanlig, i en slik grad at alle nåværende terminaler vil vise oss kvaliteten på videoopptak av kameraene deres ovenfra.

Kan du forestille deg det siste? Det ville være en nesten obligatorisk test på nåværende enheter i den mest “droppeste” stilen. Hva ville du tro om navnet “flytest” ?. Det er tydelig at nåværende enheter tilbyr oss en uendelig mengde nesten utenkelige alternativer, så vi vil gjerne se flere enheter spille inn ovenfra.

Og til deg, Hva syntes du om denne ny video av Samsung Galaxy S4?.