Samsung Galaxy S4: Pris hos operatørene i Spania

Samsung Galaxy S4: Pris hos operatørene i Spania

Sannheten er at vi allerede har snakket i går om sjansene for å få en Samsung Galaxy S4 i Spania i det frie markedet og analyserer lanseringsprisen. Men nå må vi ta en titt på prisen som tilbys av operatørene for den nye terminalen til koreaneren, for sikkert vil noen fremdeles se på at de gir deg en mobil for ansiktet, eller kjøpet i avdrag på telefonen med selskapet.

Samsung Galaxy s4 Det er den siste terminalen til det koreanske selskapet, og selv om prisen i det frie markedet er rundt 650 euro, logisk avhengig av de spesifikke tilbudene de kan tilby deg i de forskjellige butikkene.

Samsung Galaxy S4: Pris hos operatørene i Spania
  • Movistar: Det blå selskapet tar sin egen policy om ikke å tilby terminalene for signering av kontrakten, og som vi allerede har avansert, tilbyr det den til deg i avdrag, med en månedlig avgift på 26 euro per måned pluss moms i 24 måneder. Hvis vi tar kontoen, utgjør rentene rundt 60 euro på salgsprisen, men du betaler den i komfortable avdrag, noe som for mange er viktig.
  • oransje: de tilbyr det for en enkelt betaling på 169 euro til nye kunder som ansetter de høyeste prisene; de Ballena 55 og Delfín 60. Selv om de også tar til orde for den blandede formelen for salg ved avdrag med ansettelse av den høyere satsen som er ønsket. I dette tilfellet prisen på Samsung Galaxy s4 Det vil være 25 euro i måneden i 24 måneder med en innledende betaling på 59 euro.
  • Vodafone: Det vil være med det eneste selskapet du kan få gratis. Selvfølgelig er terminalen gratis i bytte mot å ansette Red 3-kursen, som har en veldig høy kostnad på 108,90 euro hver måned. Det er mellomalternativer for hver av de forskjellige prisene, den billigste er den månedlige utbetalingen på 35,90 euro per måned av basistariffen, der Samsung Galaxy S4-telefonen vil koste deg 249 euro. I alle tilfeller er varigheten 24 måneder.

Uten resultater

Se alle resultatene

Denne nettsiden bruker informasjonskapsler. Ved å fortsette å bruke dette nettstedet gir du ditt samtykke til at informasjonskapsler skal brukes. Besøk vår policy for personvern og informasjonskapsler. Bli enige