Samsung Galaxy S4 selger mer enn 40 millioner enheter på seks måneder

Overraskende Samsung Galaxy s4 Det har klart å slå salgsrekorden til forgjengeren. På bare seks måneder har solgt 40 millioner enheter.

Dette er bekreftet av det koreanske selskapet. Den første dagen solgte den 10 millioner enheter av Galaxy S4. I løpet av fire måneder hadde den allerede solgt 30 millioner terminaler. Og de siste to månedene har det klart å legge til ytterligere 10 millioner.

Han Samsung Galaxy S3 Det klarte å selge 40 millioner enheter på syv måneder, en måned mer enn Samsungs flaggskip. På ni måneder nådde den 50 millioner enheter.

Tallene i Galaxy S4 overrasker analytikere som sier salget av den kraftige 5-tommers smarttelefonen hadde stoppet. Det du neppe vil oppnå er milepælen til 100 millioner solgte enheter slik Samsung hadde satt seg.

Galaxy S4 med Qualcomm Snapdragon 800 og LTE + ankommer Europa

På den annen side begynner Samsung å ta med seg modellen til Galaxy S4 med en Qualcomm Snapdragon 800-prosessor med firkjerne 2,3 GHz og LTE + -forbindelse (LTE Advanced). Resten av spesifikasjonene opprettholdes selv om prisen er ukjent.