Samsung Galaxy S4 tester skjermen sin i en tøff test

Samsung Galaxy s4 viser oss panelets motstand ved å utsette det for en hard test. Og det er at som vanlig i de aller fleste nyere terminaler, blir disse utsatt for utenkelige tester for å bekrefte førstehånds kvaliteten på materialene deres. Ved denne anledningen har marsvinet vært det nye flaggskipet til Samsung som har gjennomgått veldig tøffe tester.

Samsung Galaxy S4 viser oss den store motstanden på skjermen

Samsung Galaxy S4 viser oss motstanden på skjermen

For det første, og for å friske opp minnet ditt litt, er det ikke mer enn det Samsung Galaxy s4 Den er utstyrt med et Gorilla Glass 3-panel, noe som gjør den til den første terminalen på markedet som har slik teknologi på skjermen. Denne nye teknologien gir skjermen på Samsung Galaxy S4 en stor motstand og holdbarhet i alle slags situasjoner.

For å gi deg en liten ide om slik teknologi, må det bemerkes at Gorilla Glass 3 tilbyr motstand mot støt og riper opptil tre ganger større enn motstanden som Gorilla Glass 2 har. Stor økning, ikke sant?

Men ingenting bedre å bekrefte slik teknologi enn å se en video der Samsung Galaxy s4 Han blir angrepet av alle slags kniver og mynter som er ivrige etter å ødelegge den bedårende skjermen. Vil du vite resultatene? Så lar vi deg være med den aktuelle videoen slik at du kan trekke dine egne konklusjoner …

Som du kanskje allerede har satt pris på i videoen som vi nettopp har vist deg, den nye terminalen til Samsung reagerer veldig bra på ekstreme situasjoner. Og det er at til tross for motivets enorme ønske om å klø i terminalpanelet, forsvarer det seg veldig bra.

Så for å konkludere, kunne vi bekrefte at skjermen på Samsung Galaxy s4 JA, den er meget motstandsdyktig mot alle slags riper.

Og du, Vil du være i stand til å “klø” panelet på Samsung Galaxy s4?.