Samsung Galaxy S4 til € 629 på Groupon

Når en terminal monterer den som den siste koreanske terminalen har montert Samsung Galaxy s4Mange distributører begynner å innta stillinger for å kunne klø litt på tallene som en terminal som Samsungs løfter forut for. Derfor begynner Samsungs markedsføringsmaskineri å fungere for alle stjerneterminalene, og Samsung Galaxy s4 Det vil ikke være mindre, det er slik at denne første salgsboomen blir utnyttet av mange, ikke bare av produsenten selv. Operatører som velger å tilby terminalen å knytte den til «sine beste priser», og streber etter å være den mest konkurransedyktige, og andre distributører som inkorporerer gratisterminalen i sine respektive kataloger, slik tilfellet er nå Groupon, velkjente tilbudsnettsted som nå tilbyr en mer enn interessant pris for Samsung Galaxy s4 gratis.

Samsung Galaxy S4 på Groupon

Som du ser kan vi skaffe oss Samsung Galaxy s4 i Groupon Med kupongen som tilbys frem til midnatt fra mandag til tirsdag, kan vi få den nye high-end-terminalen fra Samsung for 629 euro med gratis frakt og sparer oss € 70 på den prisen som produsenten anbefaler. Husk at versjonen av Samsung Galaxy s4 som nå markedsføres i Spania, er den som er utstyrt med Qualcomm Snapdragon 600-prosessor og med 16 Gb internminne.

Forholdene den tilbyr Groupon for kjøp av denne Galaxy S4 er følgende:

  • Fraktkostnader inkludert, bare på halvøya. Derfor er Kanariøyene, Balearene, Ceuta og Melilla ekskludert.
  • Garanti fra produsenten.
  • Bare en Groupon per ordre.
  • Leveringstid på Samsung Galaxy s4 gratis fra 15 virkedager.

Så du tar allerede i det minste å konsultere dette tilbudet hvis du tenker å anskaffe Samsung Galaxy s4 i løpet av de neste dagene ettersom rabatten de tilbyr oss fra Groupon er litt mer enn 10% enn for å være en terminal nettopp ferdig med å slå markedet og være den Samsung Galaxy s4 Det kalles for å være en av årets beste terminaler, hvis ikke den beste, er det et godt tilbud, spesielt med tanke på at det er en gratis terminal. Imidlertid vet du allerede at det er andre tilbud tilknyttet telefonselskaper som du også kan få tilgang til å anskaffe den nye Samsung-terminalen.