Samsung Galaxy S4 vs iPhone 5C, spesifikasjoner mot pris

Han Samsung Galaxy s4 Det er fortsatt en av stjerneterminalene i 2013. Og det er at det nye flaggskipet til koreaneren fortsetter å fly bokstavelig talt fra hyllene til tross for det store antallet kritikker som er mottatt. Rett etter lanseringen av dette, er det nye Iphone 5c som blir en av de viktigste og mest direkte kompetansene. Det er grunnen til at vi i dag gir deg en interessant video som sammenligner egenskapene til begge terminalene sammen med salgsprisen for å trekke mer nøyaktige konklusjoner. Vi etterlater deg med alle detaljene nedenfor.

Samsung Galaxy S4 vs iPhone 5C, spesifikasjoner mot pris

Samsung Galaxy S4 vs iPhone 5C, spesifikasjoner mot pris

Til dags dato har vi delt med alle leserne våre et stort antall sammenligninger mellom Samsung Galaxy s4 og iPhone 5S. Men gutta på PhoneArena ville vise det med en terminal med lavere budsjett, som det nye Iphone 5c enorm ytelse kan også oppnås.

Hvis du er en av dem som er veldig tydelig på hvilken mobil plattform du skal velge, er det veldig sannsynlig at du allerede har et veldig tydelig valg angående disse to terminalene. Men for alle de som fremdeles er i tvil om hvilken terminal du skal velge, under viser vi deg en interessant og komplett komparativ video som analyserer alle delene av disse Samsung Galaxy s4 og iPhone 5C.

Videoen det gjelder har vært vert på YouTube og har en total varighet på 13 minutter. Dette begynner med å analysere design og konstruksjonsmateriell for begge terminaler og senere dykke ned i mer spesifikke varme kilder.

I samme video fremheves også den lille prisforskjellen mellom denne iPhone 5C og iPhone 5S, noe som ikke betyr at den heller ikke gir avkall på gode fordeler.

Uten underholdere og mye mer, så lar vi deg denne interessante sammenligningen mellom Samsung Galaxy s4 og Iphone 5c.

¿Hva synes du om videoen? ¿Med hvilken av de to terminalene bor du? ¿Samsung Galaxy S4 eller Iphone 5c?