Samsung Galaxy S4 vs iPhone 5S på iOS 7, videospill

Elskere av videospill på mobile plattformer, er du heldig i dag, siden vi gir deg en utmerket komparativ video som vil sette Samsung Galaxy s4 og kl Iphone 5s går lavt iOS 7 å bekrefte første hånd hvilken av begge terminalene som klarer å forsvare seg bedre i videospill-delen. Vil du vite resultatet? Vi viser deg alle detaljene nedenfor.

Samsung Galaxy S4 vs iPhone 5S på iOS 7, videospill

Samsung Galaxy S4 vs iPhone 5S på iOS 7, videospill

Som han Samsung Galaxy s4 Som Iphone 5s Under iOS 7 er de ganske komplette terminaler i hver av sine seksjoner, i tillegg til at de kan flytte alle typer applikasjoner uten problemer og på en helt flytende måte.

Ved tidligere anledninger har vi allerede vist deg flere sammenligninger mellom den allerede så populære iPhone 5S og Samsung Galaxy s4, men i dag er noe mer spesielt. Denne gangen vil de ikke sammenligne kameraene sine eller mengden RAM, men vil sammenligne ytelsen som hver av disse terminalene tilbyr oss når vi beveger oss rundt de “tyngste” videospillene i dag. Interessant, ikke sant?

Siden vi ikke ønsker å “ødelegge” videoen, lar vi deg ha denne utmerkede videosammenligningen mellom Samsung Galaxy s4 og Iphone 5s går lavt iOS 7 slik at du kan se det med egne øyne …

¿Hva synes du om denne nye videosammenligningen? ¿Du spiller mye videospill på mobile enheter? ¿Hvilken blir du hos? ¿Samsung Galaxy S4 eller Iphone 5s?