Samsung Galaxy S4 vs Note 3 på Android 4.4.2, som er raskere?

Som han Samsung Galaxy S4 liker Samsung Galaxy Note 3 De er to terminaler som på grunn av deres egenskaper er rolige innenfor trinnet med det høyeste området på det nåværende markedet. Og er at til tross for at S4 allerede har vært på markedet en stund, fortsetter den å forsvare seg veldig bra i alle seksjoner. Hvis vi også legger til disse to terminalene, Android versjon 4.4.2 (uoffisiell), du kan forestille deg resultatet … I dag bringer vi deg en interessant video som bringer disse to fantastiske terminalene til ringen for å kunne bekrefte førstehånds som hvilken av dem viser seg å være raskest.

Samsung Galaxy S4 vs S3 på Android 4.4.2, som er raskere?

Først av alt er det nødvendig å understreke igjen, for de mest forvirrede, at versjonen av Android 4.4.2 til stede i disse Samsung Galaxy Note 3 og Samsung Galaxy S4 er det offisielle NEI. Alikevel er ytelsen og funksjonaliteten som disse typer oppdateringer tilbyr oss, ganske nær den endelige versjonen av firmware.

Litt mer kan vi allerede fremheve hver av disse to utmerkede terminalene. For de mest interesserte anbefaler vi også å bruke søkemotoren øverst til høyre på denne siden for å vite detaljert hvert aspekt av disse Samsung Galaxy Note 3 og Samsung Galaxy s4.

Uten ytterligere forsinkelse, nedenfor, overlater vi videoen til deg å bedømme selv.

¿Hvilken av de to blir du hos? ¿Samsung Galaxy Note 3 eller Samsung Galaxy S4?