Samsung Galaxy S4 vs Samsung Galaxy Note 2 vs HTC One, test

Samsung Galaxy S4 vs Samsung Galaxy Note 2 vs HTC One, komparativ basert på forskjellige ytelsestester.

Samsung Galaxy S4 vs Samsung Galaxy Note 2 vs HTC One

Vi gjorde en liten sammenligning mellom tre av de mest populære terminalene på datoen og basert helt på de mest populære ytelsestestene på markedet i dag.

For det første er det ikke overflødig å si at både Samsung Galaxy S4 og Samsung Galaxy Note 2 så vel som den nye HTC One De er tre virkelig gode terminaler i hver av sine aspekter, og for å bestemme mulighetene for hver av terminalene, bør de bli utsatt for et større antall forskjellige tester.

Når det er sagt alt dette, begynner vi med en av de mest populære testene i dag, AnTuTu.

Samsung Galaxy S4 vs Samsung Galaxy Note 2 vs HTC One, test AnTuTu

I den første testen kan vi se at begge Samsung Galaxy s4 som HTC One klarer de å få en virkelig ganske jevn poengsum.

Den neste testen som vi skal vise deg er Quadrant-testen.

Samsung Galaxy S4 vs Samsung Galaxy Note 2 vs HTC One, kvadrant-test

I denne nye testen kan vi se at begge Samsung Galaxy s4 Som HTC One de kommer tilbake til et praktisk talt identisk resultat. Samsung Galaxy Note 2 henger imidlertid fortsatt etter med en lavere poengsum som er ganske betydelig.

Vi fortsetter med nok en ganske populær test i dag, EgyptHD.

Samsung Galaxy S4 vs Samsung Galaxy Note 2 vs HTC One, EgyptHD-testSamsung Galaxy S4 vs Samsung Galaxy Note 2 vs HTC One, EgyptHD-test

I denne testen er forskjellen på Samsung Galaxy s4 Med respekt for HTC One det er ganske bemerkelsesverdig. Han Samsung Galaxy Note 2 den er praktisk talt på samme linje, mens Nexus 4 er terminalen med høyest poengsum i denne testen.

For å konkludere, lar vi deg 3DMark-testen, som vi minner deg om at den nylig er tilgjengelig for nedlasting fra GooglePlay.

Samsung Galaxy S4 vs Samsung Galaxy Note 2 vs HTC One, 3DMark-testSamsung Galaxy S4 vs Samsung Galaxy Note 2 vs HTC One, 3DMark-test

Denne siste testen, som du kanskje allerede har satt pris på score i tre forskjellige aspekter. I grafikkdelen er både HTC One og Nexus 4 ganske jevn mens Samsung Galaxy Note 2 skiller seg ut over resten i den siste delen av testen.

Samsung Galaxy S4 vs Samsung Galaxy Note 2 vs HTC One, Hvilken foretrekker du?.