Samsung Galaxy S4 vs Samsung Galaxy Note 2 vs Samsung Galaxy Mega 6.3 vs Samsung Galaxy mega 5,8

Etter å ha foretatt en to til to sammenligning av de mest interessante Samsung-terminalene på markedet for tiden, Samsung Galaxy s4 referansen for slike sammenligninger (Samsung Galaxy Note 2, Samsung Galaxy Mega 6.3 og Samsung Galaxy Mega 5.8) Vi forbereder oss nå på å gjøre en sammenligning mellom alle for å vite mer eller mindre hvor de skal passe til hver av disse terminalene innenfor området koreanere.

Samsung Galaxy Mega 6.3Samsung Galaxy Mega 6.3

Design og visning

Innenfor denne delen som vi kan se, er det der vi kan se flere likheter i hele blogginnlegget. Alt dette er fordi Samsung har brukt merkets designretningslinjer og praktisk talt de samme byggematerialene (polykarbonat i alle tilfeller) for alle av dem i kvartetten av modeller som er analysert i denne artikkelen. Denne Samsung-policyen, som fra mange sektorer blir angrepet ved å gjøre enheter nesten like med tanke på design og utseende og sparer forskjeller i størrelse, har sine gode ting. En av fordelene med å følge denne strategien for det koreanske merket er byggingen av et image-merke. Er det at du ser Samsung-enheten du ser (og vi forsikrer deg om at katalogen er omfattende), vil du vite at det er en Samsung nesten uten å se logoen til merket.

Imidlertid tror vi at det samme kunne vært gjort uten å lage design for enheter så forskjellige i andre ting som er så like, om ikke det samme. Bortsett fra den åpenbare størrelsesforskjellen mellom dem, er det ingenting som kjennetegner dem spesielt.

Alle fire har den typiske Samsung-knappen, alle fire har berøringsknappene for baksiden og app-skuffen, alle fire har volumkontrollen på samme sted, de fire har knappen for strømknappen på samme sted.

Så snart vi begynner å inngå mer i de tekniske spesifikasjonene, begynner selvfølgelig forskjellene å bli mer enn tydelig. I de fire enhetene kan vi se opptil tre forskjellige oppløsninger fra 1920 × 1280 til Samsung Galaxy SIV opp til 960 × 584 av Samsung Galaxy Mega 5.8som passerer gjennom 1280 × 720 av Samsung Galaxy Note 2 og av Samsung Galaxy Mega 6.3. Når det gjelder teknologien de er produsert i, vil vi finne to modaliteter, SuperAMOLED eller LCD, og ​​gir dette en første ide om hvilket område hver av de fire terminalene er plassert i.

La oss si at Mega, i sine to versjoner, er ett trinn under SIV eller Note II, ikke så mye etter oppløsning som Mega 6.3 og Note II deler den, men av teknologien de er produsert med. Noen med juvelen i kronen på koreansk nivå og andre med en rimeligere teknologi, men også med gode resultater over avstander.

Samsung Galaxy Mega 5.8

Kamera og multimedia

Når det gjelder kameraene som hver av de fire terminalene har, vil vi fokusere på den første fordi frontkameraet i alle tilfeller er veldig likt og gir en jevn ytelse. Når det gjelder kameraer kan vi finne to 13 Mpx-oppløsninger av Samsung Galaxy SIV sammenlignet med 8 Mpx fra resten av smarttelefonene som ble analysert. I dette tilfellet, mens vi observerer at Samsung Galaxy Note II slutte å følge Samsung Galaxy SIV i første trinn for å være lik med sine andre brødre, Samsung Galaxy Mega 5.8 og Samsung Galaxy Mega 6.3, i motsetning til hva som skjedde med skjermene.

Samsung Galaxy Note IISamsung Galaxy Note II

Prosessor, minne

I dette tilfellet finner vi igjen to veldig forskjellige trinn mellom de fire terminalene, på den ene siden finner vi det laveste trinn okkupert av Mega-terminalene med sine dual-core prosessorer på henholdsvis 1,4 GHz og 1,7 Ghz og som er langt fra øvre trinn okkupert av Samsung Galaxy SIV og Samsung Galaxy Note II. Innenfor dette øvre nivået må det imidlertid foretas en ny klassifisering siden Note IIs firkjerneprosessor ikke er sammenlignbar med SIV i noen av de to versjonene, Exynos eller Snapdragon 600.

Når det gjelder RAM-minne, har vi to forskjellige trinn. Det første nivået omfatter terminaler med 2 GB RAM (SIV og Note II), mens det andre nivået omfatter de to terminalene i Mega-serien (5,8 og 6,3) med 1,5 GB hver.

Samsung Galaxy SIV

I intern lagring finner vi også den samme inndelingen i to trinn, en okkupert av terminaler med maksimal intern lagringskapasitet er 64 GB, for Note II og SIV. Og enda et trinn okkupert av Mega-terminalene som bare når 16 GB. At hvis alle kan utvide via microSD-kort opptil 64 GB bortsett fra Samsung Galaxy Mega 5.8, som bare kan gjøre det opptil 32 GB

Operativsystem og programvare

På OS-nivå vil de fire terminalene vises på markedet eller vil bli oppdatert til Android 4.2.2. Og den store forskjellen vil bli funnet i Samsungs proprietære og produktive programvare som følger med hver terminal. I dette tilfellet kan vi si at den som vil presentere størst antall og kvalitet på innovasjoner i utgangspunktet uten tvil vil være Samsung Galaxy SIV, som er flaggskipet til det koreanske merket. Uten å utelukke at mange av disse funksjonalitetene eller appene blir integrert gjennom oppdateringer til resten av de fire analyserte smarttelefonene.

Tilkobling og autonomi

Når det gjelder tilkobling, er de fire terminalene veldig jevne og bortsett fra Samsung Galaxy Mega 5.8 alle har tilkobling opp til LTE og resten av standardprotokoller i de nåværende Android-terminalene, WiFi, DLNA, MicroUSD, Bluetooth 4.0, a-GPS, etc.

En stor forskjell, og at det kanskje er det eneste punktet der terminalene i Mega-serien overgår de to andre, er spørsmålet om autonomi, siden vi som forventet vil finne batterier med større kapasitet, og hvis vi følger med dette med de lavere kravene til lavere skjermoppløsning og lavere effekt fra prosessorene, kan vi oppdage at autonomiene til disse enhetene i Mega-serien overstiger SIV eller Note II. Dette vil være spesielt tydelig i tilfelle Samsung Galaxy Mega 6.3 siden kapasiteten til Samsung Galaxy Mega 5.8 er lik Samsung Galaxy SIV og det er under Samsung Galaxy Note II.

konklusjoner

Vi står overfor fire terminaler som ligner hverandre veldig fysisk (sparer skjermstørrelsesavstandene), men som likevel er veldig langt fra hverandre når det gjelder tekniske muligheter. Det er et stort gap mellom to terminaler som er veldig jevn med hverandre, og de to andre som er like, er veldig jevn med hverandre. Den første, ved å være i det laveste trinnet, og praktisk bare differensiert av størrelsen og oppløsningen på skjermen, finner vi Samsung-galaksen Mega 5.8 og Samsung Galaxy Mega 6.3. Mens vi er på et høyere trinn, finner vi Samsung Galaxy SIV og kl Samsung Galaxy Note II. Mellom disse to siste er det selvfølgelig flere forskjeller enn det kan være mellom terminalene til det nedre trinnet, som vi har sagt er praktisk talt det samme.

Selvfølgelig er det tydelig at terminalene til det laveste trinnet vil ha en lavere pris. Derfor vil hver enkelt vurdere sine egne behov, og avhengig av det og budsjettet deres, vil de velge en av terminalene sammenlignet her, og hvis de gjør den prosessen med analyse av behov og tilgjengelig budsjett, er vi sikre på at terminalen de velger vil forlate den veldig fornøyd fordi de alle er gode terminaler som tilpasser seg spesifikke behov / budsjetter.

Galaxy SIV vs Note ii vs Mega 5.8 vs Mega 6.3