Samsung Galaxy S4 vs Sony Xperia Z1 Compact, størrelse betyr noe

Samsung Galaxy S4 vs Sony Xperia Z1 Compact, størrelse betyr noe

Vi er før en sammenligning av stjerneterminalen til Android-verdenen og ble presentert i fjor, den Samsung Galaxy s4 og en terminal som nettopp er sluppet, the Samsung Galaxy Z1 Compact, Mini-versjon av Sony Xperia Z1.

Når Sony Xperia Z1 Compact Det kom ut til markedet vi lagde flere artikler der den nye Sony-terminalen sammenlignes med noen av de eksisterende i markedet som Samsung Galaxy S4 Mini eller selve Samsung Galaxy S4. I dag gir vi deg en video fra samme kilde som den gangen, men spesielt fokusert på om Sony Xperia Z1 Compact kan tilby den samme premium bruksopplevelsen som i år har klart å tilby Samsung Galaxy s4 det siste året.

I den 12 minutter lange videoen kan du se hver av terminalene, så vel som den eksklusive funksjonen til Sony Xperia Z1 Compact å være motstandsdyktig mot støv og vann. I tillegg til dette blir skjerm, programvare og brukergrensesnitt sammenlignet. Andre aspekter som ikke ble analysert på det tidspunktet, blir også omtalt i artiklene som vi brakte deg den gangen, for eksempel kvaliteten på samtalen på begge terminalene samt batterilevetiden.

Vi ønsker ikke å fremme konklusjonen av videoen siden vi mener at det er bedre at du kan oppdage den selv. Det er nok å si at kanskje det eneste differensierende elementet, utover brukeropplevelsen som tilbys av de forskjellige tilpassede lagene, er størrelsen på skjermen og at dette er den eneste parameteren som får deg til å velge den ene eller den andre terminalen. La oss huske at Sony Xperia Z1 Compact Den har en størrelse på 4,3 tommer og Samsung Galaxy s4 den har en 5 tommers skjerm