Samsung Galaxy S5 begeistrer alle

Samsung Galaxy S5 begeistrer alle

Mange av oss tenker på ham Samasung Galaxy S5 som vår neste terminal. Sannheten er at denne nye Samsung-terminalen reiser mange rykter og forventninger. Og kanskje nå som en ukjent terminal av koreanerne har dukket opp i noen benchmarks og gitt datoen så nær det antatte øyeblikket for lanseringen av Samsung Galaxy S5 alle tror at det er den neste stjerneterminalen til merket.

De fleste Android-entusiaster venter gode ting fra Samsungs kommende flaggskip, og Samsung ville bli for overrasket om det ikke kommer med topp karakter. Terminalen dukket opp i resultatene av GFXBench har koden SM-G900S, og de viser en enhet med spesifikasjoner som har klart å holde verden av teknologi på vakt for hva som kan være den nye. Samsung Galaxy S5. Samsungs nye smarttelefon har en 2,5 GHz 800-kjerners firkjerneprosessor, grafikk drevet av en Adreno 330 GPU, og en 2K-skjerm med 2560 x 1440 oppløsning.

Størrelsen på skjermen er noe som ikke er veldig tydelig, men fra mange nettsteder er det snakk om 5,25 tommer, noe som vil gi en piksletetthet på 565 ppi. Andre lekkede spesifikasjoner så langt har fikset 3 GB RAM, et 16-megapikselkamera, hele 4000 mAh og kjører Android 4.4 KitKat. Selv om det var rykter for en stund siden at Samsung Galaxy S5 Den ville komme tidligere enn forventet, de siste nyhetene forteller oss at den nye smarttelefonen vil bli lansert i andre kvartal.

Det er klart det ikke er noen måte å vite om dette faktisk er Samsung Galaxy S5 eller en annen kommende enhet, men uansett beregner vi at det vil være mange som venter på å vite mer om denne mystiske nye Samsung-terminalen.