Nuevas filtraciones del Samsung Galaxy S6

Samsung Galaxy S5 bryter rekorden: 10 millioner sendinger på 25 dager

Samsung fortsetter å bryte rekorder. Den nye Samsung Galaxy S5 oppnår 10 millioner forsendelser på 25 dager. Det koreanske flaggskipet overgår forventningene og overgår forgjengerne.

Han Galaxy S4 tok 27 dager å oppnå et slikt tall mens S3 tok 50 dager. Dataene refererer til forsendelser, selv om salget i samme periode kan overstige 10 millioner enheter.

Bilde - Samsung Galaxy S5 bryter rekorden: 10 millioner forsendelser på 25 dager

Fortsetter vi med forgjengerne til Galaxy S5, har vi S2 som ikke tok mer og ikke mindre enn 7 måneder eller S som tok ytterligere 7 måneder å mobilisere 10 millioner enheter.

Endelig har analytikere ombestemt seg og tror at Galaxy S5 vil kunne registrere mer enn 60 millioner enheter n√•dd av S4 eller 40 millioner av S3. Dataene roser det nye Samsung-beistet som fikk overskrider S4-salget med 30% den f√łrste dagen. Selv i noen land har det v√¶rt en stor suksess med √• doble salget av S4.

Terminalen er merket av en ikke-innovativ design i tillegg til spesifikasjoner som ikke lar den v√¶re √•rets stjernesmartphone. Til tross for alt, venter Galaxy S5 p√• en fornyelse som vil √łke enda mer hvis salget passer.

Tror du Galaxy S5 vil overgå forgjengerne?