Samsung Galaxy S5, en ny mulighet til å drømme

Samsung Galaxy S5 er utvilsomt den store muligheten for koreaneren til å tiltrekke seg nye forbrukere med sin magi. Samsung Galaxy S4 har vært en terminal som har skuffet et enormt antall forbrukere. Det var mange forventninger til dette, og det har endelig vist seg å være en ren oppdatering av Samsung Galaxy S3 med små forbedringer som ikke fortjener prisen den krever. Med sin neste terminal, fra Samsung, har de den enorme muligheten til å gjenopprette den som mistet tilliten med lanseringen av Samsung Galaxy S4.

Samsung Galaxy S5, en ny mulighet til å drømme

Samsung Galaxy S5, en ny mulighet til å fortsette å drømme

Som vi allerede har sagt, aspektene ved Samsung Galaxy S4 har svindlet et stort antall forbrukere som ikke har trodd at det er nødvendig å bruke et så stort beløp for å få den nye Samsung-terminalen.

Det er grunnen til at Samsung Galaxy S5 er det perfekte apparatet for Samsung å gjenvinne den tapte illusjonen hos sine forbrukere.

Noen av dere vil huske at den berømte og prestisjetunge designeren Bob Freking i fjor ga ut en interessant video som ba brukerne gi sin mening om hva de ønsket å se i den nye Samsung-terminalen.

Dette viste seg å være en fullstendig suksess, og et stort antall forbrukere meldte seg inn i forslaget. Freking basert på de innsamlede ideene produserte en utrolig video som gjenspeilte det endelige aspektet som Samsung Galaxy S4 ville ha.

Gitt en slik suksess, nå har designeren valgt å lage det samme forslaget for fremtidens Samsung Galaxy S5. Så ikke nøl med å sende forslagene dine for å bidra med ditt lille sandkorn til samfunnet.

Og til deg,Hva vil du se i den nye Samsung Galaxy S5?