Samsung Galaxy S5, et nytt konsept med et veldig kult design

Samsung Galaxy S5-konsept

Samsung Galaxy S5 slippes ikke før neste år, men mange av oss lurer allerede på hva koreanerne fra Samsung kunne legge på bordet. I dag ønsker vi å vise deg en Samsung Galaxy S5 (SV) designet med en veldig frisk og vågal fantasi som gir et bilde av hva den koreanske terminalen kan bli.

Sannheten er at vi har vært opptatt i noen uker når det gjelder etterfølgeren til Samsung Galaxy S4. I dag vender Greco Medrano, designer av noen av disse konseptene som vi sier OS, oppmerksomheten mot Samsung Galaxy S5 (eller som han kaller det Samsung Galaxy SV).

Det siste konseptet sett nedenfor er et elegant utseende som ikke er så langt fra det som kan anses som et troverdig design. Vi synes den er veldig bra designet, selv om den har ganske avrundede hjørner i motsetning til den nylig introduserte Samsung Galaxy Note 3 som har færre kurver. Husk at enhetene til Galaxy-berømmelsen vanligvis har et veldig likt design. Så vi vil tro at dette konseptet er troverdig, men kanskje det ikke vil være for nær virkeligheten for sistnevnte.

På baksiden av det som ville være Samsung Galaxy S5 vi finner et mønster med forskjellige prikker som er som pakket i små bokser. Igjen skiller det seg fra designet til den nylig presenterte Samasung Galaxy Note 3, som antas å være terminalen som skal markere designlinjene til de neste terminalene i Galaxy-serien.

Dette nye konseptet som vi bringer deg i dag er veldig attraktivt, men kanskje ikke så innovativt som det vi presenterte for noen dager siden der vi ble vist en Samsung Galaxy S5 med en sammenleggbar skjerm.

Hva synes du om dette nye konseptet?