Samsung Galaxy S5, førstekandidat for de nye 64-biters Exynos

Samsung er allerede i sluttfasen med å utvikle sine nye 64-biters Exynos. Han Samsung Galaxy S5 Det kan være den første kandidaten som tester skjønnhetene og sjarmene til denne nye prosessoren. Vi viser deg all informasjonen nedenfor.

Samsung Galaxy S5, førstekandidat for de nye 64-biters Exynos

Samsung Galaxy S5, førstekandidat for de nye 64-biters Exynos

I forrige innlegg fortalte vi deg allerede om eksistensen av Samsungs nye 64-biters Exynos-prosessor, og hvordan dette kan nå sin nye Samsung Galaxy S5.

Nå bekrefter den nye nyheten at koreaneren allerede er i den siste fasen av utviklingen av sin nye prosessor, og det er nå når vi lurer på om den nye Samsung Galaxy S5 vil være den første terminalen som gleder seg over en slik prosessor, eller tvert imot Samsung vil lansere før en ny terminal for å publisere sin nye jobb.

64-biters arkitektur har sine fordeler i forhold til 32-bits versjoner, og disse er ikke bare den mye høyere mengden adresserbar RAM som den tillater, men også større multitasking og større effektivitet i produktiviteten som den er i stand til å tilby oss.

For øyeblikket er det ikke mer informasjon relatert til denne nye Samsung-prosessoren, og om den endelig blir den Samsung Galaxy S5 den som åpner forhenget sitt.

Derfor anbefaler vi at du følger med på siden for å bli informert når som helst om nyheter.

Og du,Du tror at den nye prosessoren med 64-biters arkitektur fra Samsung vil debutere på Samsung Galaxy S5?