Samsung Galaxy S5 kan bare bruke offisielt tilbehør

Flere rapporter har blitt utgitt de siste månedene som bekrefter at et stort antall uoffisielle Samsung-tilbehør har gitt problemer for mange brukere. Nå bekrefter den nye nyheten at med dette, Samsung Galaxy S5 Du kan bare bruke tilbehør som er offisielt. Vi viser deg alle detaljene nedenfor.

Samsung Galaxy S5 kan bare bruke offisielt tilbehør

Samsung Galaxy S5 kan bare bruke offisielt tilbehør

Samsung kunne iverksette “drastiske” tiltak med det nye Samsung Galaxy S5 bare tillater bruk av offisielt tilbehør. Dette kan forårsake enorm misnøye hos mange brukere som noen ganger nesten “tvunget” til å måtte kjøpe ikke-originalt tilbehør til enhetene sine.

Hovedårsaken til dette er hovedsakelig å kunne tjene mer penger på selskapet selv med eget tilbehør, selv om Samsung også gjentar at det ønsker å spare problemer med tilbehør som ikke garanterer brukernes sikkerhet. Sistnevnte fremhever hendelsen som skjedde i sommer da en bruker smeltet Samsung Galaxy S3 ved å ikke bruke et offisielt batteri.

Apple har også rapportert dette ved å rapportere flere “brente” iPhoner ved å bruke uoffisielle batterier.

For øyeblikket er det selvfølgelig ingen måte å bekrefte om dette ryktet er sant eller ikke, selv om man vurderer alle detaljene nettopp nevnt, kan det være ganske sannsynlig at Samsung valgte dette tiltaket i det neste Samsung Galaxy S5

Husk å besøke Planeta Red ofte for å bli informert til enhver tid om nyheter eller rykter relatert til det neste flaggskipet til koreaneren.

Og til deg,Hva tenker du om å kunne bruke bare offisielt tilbehør i neste Samsung Galaxy S5?