Samsung Galaxy S5 kan ha førsteklasses materialer

Samsung bestemmer seg for å bruke førsteklasses materialer på sin Samsung Galaxy S5

Samsung har alltid blitt kritisert for kvaliteten og den dårlige designen, ifølge noen meninger, av smarttelefonene og spesielt konstruksjonen av flaggskipene som Samsung Galaxy S4. Nå ser det ut til at med Samsung Galaxy Note 3 har retningen til selskapet endret seg litt i denne forbindelse. Dette har åpnet muligheten for at Samsung Galaxy S5, som vi allerede har vist deg noen konsepter som dette, eller som vi har snakket om i dag når det gjelder innovasjon sammenlignet med det som blir Apples flaggskip neste år, Iphone 6s

Det har lenge vært snakket om at Samsung kunne bruke kvalitetsmaterialer til smarttelefonene sine på samme måte som HTC gjør med sin HTC One og aluminiumsdelen. Nå ser det imidlertid ut til at ting er alvorlig ettersom det koreanske selskapet er i samtaler med Catcher Technology Company for at sistnevnte skal gi det koreanske selskapet et metallorgan for en smarttelefon som Samsung vil debutere i første del av 2014. Har noen sagt Samsung Galaxy S5?

Denne planen vil passe med den planlagte vårlanseringen av Samsung Galaxy S5 og med selskapets endelige beslutning om å ta i bruk premiummateriell for bygging av sin neste smarttelefon.

Du forventer en ny Samsung Galaxy S5 i aluminium, glass og en interessant design?