Samsung Galaxy S5, kommer ikke så snart fordi S4 selger veldig bra

Påstått bilde av Samsung Galaxy S5

Da Samsung først lanserte Galaxy S4 tidligere i år, kom selskapet under en viss kritikk for å ikke ha endret enhetens design tilstrekkelig, men smarttelefonen selger ganske bra til tross for nyere påstander om en tidlig lansering. av Samsung Galaxy S5.

Det har vært en rekke rykter som har antydet på nettet om muligheten for at Samsung Galaxy s4 det solgte ikke så bra. Dette førte til snakk om en rask presentasjon av neste Samsung-modell. Nå har JK Shin, administrerende direktør i Samsung, benektet at smarttelefonen er i denne situasjonen og har avslørt at enheten har klart å selge mer enn 40 millioner enheter siden lanseringen.

Enheten klarte å selge store mengder raskere enn forgjengeren, og det eneste spørsmålet vi stiller oss er om det er verdt å kjøpe den nye. Samsung Galaxy s4 hvis forgjengeren kommer til å bli oppdatert med mange av de nyhetene som er til stede i den nye modellen.

Dette tallet på 40 millioner i de første seks månedene av solgte enheter refererer til alle varianter av Samsung Galaxy s4La oss huske at den ikke bare har en eller to varianter. Uten å gå lenger, i løpet av noen uker den kraftigste versjonen av Samsung Galaxy s4.

Hvis vi sammenligner disse tallene med Samsung Galaxy S3, som solgte 30 millioner enheter i løpet av de første 6 månedene, representerer de en veldig verdig økning for den nye modellen, må vi fremheve disse tallene fordi vi fra PlaneteRed.com tror at dette året Samsung har hatt mer konkurranse enn det hadde med Samsung Galaxy S3. Du må bare huske de gode anmeldelsene som HTC har fått med sin HTC One eller Sony med hele Xperia-serien. Disse to siste produsentene konkurrerte ikke med Samsung Galaxy S3, som de gjorde med Samsung Galaxy s4.

Derfor ser det ut til at Sasmung Galaxy S5 ikke kommer til å bli utgitt så snart den ble spekulert i noen kilder.