Samsung Galaxy S5, konstruksjon og kvalitetsmaterialer

Konsept av hva som ville være ny Samsung Galaxy S5Konsept av hva som ville være ny Samsung Galaxy S5

Selv om Samsung Galaxy S4 har vært med i noen måneder, snakker mange allerede om dets mulige erstatning for neste år. Blant dette og at en av kritikkene som oftest produseres av allmennheten og spesialiserte analytikere av Samsung-produkter, er deres dårlige materialkvalitet, og følgende rykter eller lekkasje oppstår i byggeprosessen. Alt tyder på at etterfølgeren til Samsung Galaxy S4, som alle antar og forventer å bli kalt Samsung Galaxy S5Den vil ha det som kan kalles en “premium” konstruksjon og materialer.

Vi er alle enige om at terminalene til Samsung Galaxy S-serien uten tvil er de mest vellykkede Android-telefonene på markedet. Imidlertid er det et poeng som kan forbedres, og det er den beste designen, selv om dette punktet er ganske subjektivt, og bruken av bedre materialer i konstruksjonen, og dette andre forbedringspunktet er mer objektivt enn det første. Vi ønsker alle å se kraften, allsidigheten, merverdien i programvaren som er tilgjengelig i en Samsung Galaxy S4 inne i et karosseri laget av edlere materialer som aluminium, glass, osv. …

Selv om alt dette panoramaet kunne endres i løpet av det neste året med presentasjonen av en Samsung Galaxy S5 med denne typen materialer. Lekkasjen som kommer til oss i dag forteller oss at Samsung vurderer muligheten for at det neste flaggskipet til det koreanske merket er produsert ved hjelp av et metallkabinett. Dessuten snakker den samme lekkasjen om at Samsung allerede investerte penger i byggingen av et anlegg i Vietnam for bygging av disse chassisene, og at en første prototype allerede hadde blitt produsert i Europa og sendt til Vietnam for å finjustere sa nye anlegg.

Konsept av hva som ville være ny Samsung Galaxy S5

Selv om det er sant at det ikke er noe sikkert med dette fordi vi har hørt de samme spekulasjonene om Samsung Galaxy S4 og den neste Samsung Galaxy Note 3, og i ingen av tilfellene har den blitt sett eller vil den bli bekreftet. Noen sier at denne forsinkelsen i bruken av denne typen materialer av Samsung skyldes de tekniske problemene som ble funnet i mottak av signalet, men sannheten er at vi ikke vet hvorfor Samsung ikke velger dem. Derfor må vi vente til presentasjonen av det nye Samsung Galaxy S5 å vite om denne gangen er oppfylt eller ikke.