Samsung Galaxy S5 kunne allerede ha designet planen

Samsung Galaxy S5 kunne allerede ha sitt design klart i henhold til de siste nyhetene. Og det ser ut til at de fra selskapet selv allerede hadde startet et nytt designprosjekt identifisert under navnet Design 3.0. Det er tydeligvis veldig usannsynlig at dette designet er for Samsung Galaxy Note 3, som vil fortsette å opprettholde det samme utseendet som den nåværende Galaxy S4, så dette nye designkonseptet som Samsung jobber med kan bli det neste Samsung Galaxy S5.

Samsung Galaxy S5 kunne allerede ha designet klart

Samsung Galaxy S5 kunne allerede ha designet planen

I følge de samme nyhetene ville designet ennå ikke være ferdig som det er logisk, men de ville allerede begynt med det. Foreløpig Samsung Galaxy S5 Det er terminalen med flest stemmesedler da Samsung Galaxy Note 3 til og med kan presenteres i år, så det ville ikke være nok tid til å fullføre dette nye prosjektet.

For å være mer spesifikk, er det verdt å si at slik informasjon kommer direkte fra en populær og prestisjefylt koreansk avis, som uttaler det Samsung jobber allerede veldig hardt med et nytt design totalrenovert.

For øyeblikket er det ingenting som offisielt er bekreftet, og det er heller ikke kjent om Samsung Galaxy S5 etter hvert vil ha et slikt design.

Alle vet at denne typen informasjon godt kan gjennomgå alle slags variasjoner i løpet av de neste dagene.

Så etter å ha sagt alt dette, har vi ikke noe annet valg enn å anbefale at du besøker Planeta Red hver dag for å bli informert til enhver tid om alle nyheter relatert til dette allerede så populære og berømte Samsung Galaxy S5.