Samsung Galaxy S5 lekkasjefunksjoner

Vi gleder oss fortsatt over Samsung Galaxy s4 og Android Geek, har nettopp filtrert en av de ganske nye funksjonene for Samsung, det de kaller “Desing 3.0”, som navnet antyder er en ny design som de vil bruke på Samsung Galaxy S5 som en nyhet.

Hovedfunksjonen er at den nye S5 Det vil ha et aluminiumsbelegg og et sterkt glass, og gi materialer med mer kvalitet, som selv om det er noe nytt for det koreanske firmaet, er det allerede noen merker som gjorde det tidligere, som Sony og HTC og selvfølgelig kunne ikke Samsung være mindre. Dette nye belegget vil gi terminalen mer hardhet og selvfølgelig en mye mer estetisk design, i tillegg planlegger Samsung å lage en monoblock-design der du ikke kunne fjerne batteriet eller sette inn en reserve, dette er heller ikke noe nytt for andre, men forhåpentligvis Samsung Legg også til en alternativ metode for å lade enheten.

Når vi tar i betraktning at Samsung har klart å markedsføre 10 millioner Samsung Galaxy S4, kan vi anta at i tilfelle at denne “Desing 3.0” skulle bli en realitet, Samsung Galaxy S5 Det ville ha mye høyere salg og at disse ikke er få. Denne nye Design 3.0 vil bli inkludert i high-end Samsung-terminalene, siden Samsung har blitt sterkt kritisert for å ha plastkasser i seg og en ganske høy pris.

Dette er muligens en av de mange ryktene som vi vil vite om S5, men vi er sikre på at den ikke vil komme lenge. Ikke bekymre deg for at vi vil være oppmerksomme på å holde deg informert om alt, og at du ikke går glipp av noe.