Samsung Galaxy S5 LTE-A med QHD-skjerm er nå offisiell

Etter mange rykter og lekkasjer, Samsung har gjort det offisielt og har bekreftet dataene fra den nye smarttelefonen hans, Galaxy S5 LTE-A, en ny versjon av din 5,1-tommers mobiltelefon som fremhever dens nytt QHD-display og en bedre nettverkstilkobling.

Bilde - Samsung Galaxy S5 LTE-A med QHD-skjerm er nå offisiell Det er en QHD Super AMOLED-skjerm siste generasjon, med oppløsning på 2.560 med 1.440 piksler, som etterlater Galaxy S5 1.920 med 1.080 piksler langt etter. Med denne endringen, S5 LTE-A kan bli smarttelefonen med den beste skjermen på markedet.

Bedre forbindelse … i Sør-Korea

Ditt ‘etternavn’, LTE-A (A er på forhånd), refererer til forbindelsen din. Dermed takket være denne forbedringen terminalen [S]overskrider 150 Mbps[/S] (omtrent) av konvensjonell LTE, med 225 Mbps.

Denne forbindelsesforbedringen er gjort med tanke på det sørkoreanske markedet, hvis operatører tilbyr mye høyere hastigheter. Og er det denne LTE-A, finnes foreløpig bare i Sør-Korea. Det gjenstår å se om Samsung også ønsker å ta den med til Spania eller vil lansere en annen versjon her.

Snapdragon 805

Den nye smarttelefonen vil ha egenskaper som ligner på S5. Men ved siden av tilkoblingen og skjermen, er det som har endret seg prosessor. Det handler om Snapdragon 805, en prosessor som forventes å bli brukt av neste generasjon smarttelefoner, og som Samsung har ønsket å gi ut på sin nye enhet.