Samsung Galaxy S5 med 16 kjerner og 16MP kamera, videoparodi

Kan du forestille deg en Samsung Galaxy S5 med totalt 16 kjerner og et kraftig bakkamera med 16 megapikslers oppløsning ?. Vel, en YouTube-bruker har lastet opp til nettet som en parodi på hva som ville være konseptet med dette Samsung Galaxy S5. Vil du vite resultatet? Uten tvil har du ikke noe tap! Vi lar deg videoen nedenfor.

Samsung Galaxy S5 med 16 kjerner og 16MP kamera, videoparodi

Samsung Galaxy S5 med 16 kjerner og 16MP kamera, videoparodi

Som mange av dere allerede vet, før en terminal med en viss “prestisje” og popularitet lanseres, er det veldig sannsynlig å se alle slags designkonsepter rundt hele nettverket. Dette er tilfelle av Samsung Galaxy S5 hvorav vi hittil har sett en utallig mengde antatte designkonsepter, så vel som vi ved flere anledninger har vært vitne til mulige egenskaper og spesifikasjoner.

Mange brukere liker ikke dette, og som en form for “protest” bestemmer de seg for å lage morsomme ironiske videoer der de viser oss helt “designkonsepter” helt gale. I dag har det berørt det allerede populære Samsung Galaxy S5, som vises i henhold til brukere med en utrolig 16-kjerners prosessor og et bakkamera med 16 megapikslers oppløsning …

Vil se hvordan dette ser ut Samsung Galaxy S5? Døm selv …

¿Hva synes du om dette nye “designkonseptet”? ¿Vil du se dette aspektet i det nye Samsung Galaxy S5?

De sa allerede at for smak er det farger …