Samsung Galaxy S5 med et lignende design som Galaxy Note 3

Samsung Galaxy S5 kan ha et design og materialer som ligner Samsung Galaxy Note 3

Det har alltid vært mange mennesker som har kritisert Samsung for å bringe markedsterminalene som knapt skilte seg fra forgjengerne, spesielt etter at Samsung Galaxy S4 ble avduket for første gang siden den var veldig kontinuerlig med hensyn til Samsung-galaksen SIII. .

Det har vært mange rykter om at Samsung har brukt materialer av høyere kvalitet til design og produksjon av de nye terminalene i løpet av 2014.

Husk at i første halvår av 2014 Samsung Galaxy S5 og for alle de som forventet en endring i designen ser det ut til at de vil sitte igjen med ønsket. Det ser ut til at Samsung kommer til å bruke samme design som den nåværende Samsung Galaxy Note 3 i fremtiden Samsung Galaxy S5.

Andre vil være enige i designen og materialene som Samsung bruker i dag, og som vil si hvorfor endre noe som fungerer.

Som vi sier det ser ut til at Samsung er av den sistnevnte oppfatning, og det ser ut til at Samsung Galaxy S5 Du vil ikke bruke et aluminiumskropp på noen måte, men du vil fortsette å bruke plast og ha en bakre, Samsung Galaxy Note 3, imitert skinn.

Hvis dette ryktet er sant, er det ikke nødvendigvis dårlig, siden suksessen eller ikke for terminalen ikke bare vil avhenge av materialene som brukes.

Vi tror at det vil avhenge mer av hva terminalen tilbyr. La oss huske at Samsung Galaxy Note 3 Det er muligens den beste Android-terminalen i dag. For de som vil ha noe litt mindre Samsung Galaxy S5 med en lignende design kan det være den perfekte terminalen.

Uansett har vi hørt hvordan Samsung har investert i metallunderstellfabrikker, og hva som virkelig kan skje, er at de ikke kommer i tide for å innlemme dette materialet i Samsung Galaxy S5 som skal presenteres i første del av 2014.

Derfor kan det hende at den første Samsung-terminalen som er laget av aluminium er Samsung Galaxy Note 4.

Vil du ha en Samsung Galaxy S5 med samme design av Samsung Galaxy Note 3? Tror du Samsung tar feil? Bør Samsung ta en radikal vending, og hvis den ikke gjør det, kan det være tilbakegangen i Galaxy-serien?