Samsung Galaxy S5 med Yoigo: kjenn prisene

Yoigo er den første operatøren som kunngjorde prisene på Samsung Galaxy S5 i Spania. 11. april vil det være mulig å anskaffe stjerneterminalen til koreaneren i vårt land.

Ingen flere rykter og spekulasjoner om prisen på Samsung Galaxy S5. Yoigo bekrefter hva prisen på denne kjente smarttelefonen vil være.

Bilde - Samsung Galaxy S5 med Yoigo: kjenn prisene

Yoigo-alternativer og priser for å kjøpe Galaxy S5

Prisene nedenfor er for 24-måneders betalinger og for kontraktsportabiliteter.

  1. Infinity 35 : månedlig avgift på 18 euro og sluttbetaling på 177 euro-Infinity 25: månedlig avgift på 18 euro og sluttbetaling på 177 euro-Infinity 2: månedlig avgift på 22 euro per måned og sluttbetaling på 81 euro-Null: månedlig avgift på 25 euro og sluttbetaling på 9 euro-Infinity 15: første betaling på 9 euro og en månedlig avgift på 25 euro

Det er også mulig med fusjonshastighetene:

  1. Infinite Fusion og Infinite Fiber Fusion to Yoigo: månedlig avgift på 18 euro og sluttbetaling på 177 euro-Flat Fusion til Yoigo: første betaling på 9 euro og en månedlig avgift på 25 euro

Som Yoigo nylig kunngjorde, vil klienten kunne bestemme om han vil beholde mobilen eller ikke. I dette tilfellet må du foreta den endelige betalingen, men du kan ikke returnere den uten å betale den.

En enkelt betaling er også mulig

Yoigo gir også muligheten for å anskaffe Samsung Galaxy S5 i en enkelt betaling. Utbetalingen er 609 euro.