Samsung Galaxy S5 mini + Gear Fit for 460 euro

Den reduserte versjonen av Samsungs flaggskipsterminal, Galaxy S5 Mini, har ankommet Polen med en omtrentlig pris på 460 euro å bytte og med Gear Fit som gave, koster hver sin euro.

Dette vi minner spesielt om kampanjen som fulgte med LG G3 med LG G Watch, hvorav vi har utarbeidet en anmeldelse. Denne kampanjen gjør at Samsung kan la publikum glede seg over en av sine bærbare klær, den Gear Fit, hva som vil komme Gave med anskaffelse av denne fantastiske terminalen.

Bilde - Samsung Galaxy S5 mini + Gear Fit for 460 euro

Kanskje du etter denne kampanjen er interessert i å oppdatere minnet om denne enheten, som vi vil fortelle deg om dens egenskaper nedenfor:

Den har en skjerm av 4,5 tommer SuperAMOLED på 720p. Når det gjelder makt, er det ledsaget av en Snapdragon 400 a 1,4 Ghz med 1,5 GB RAM, i tillegg til en lagringsplass på opptil 16 GB, utvidbar opp til 64 GB via microSD.

Hovedkammeret er 8 MP med autofokus og LED-blits, mens fronten er 2,1 MP. Innlemmer a 2.100 mAh batteri, i tillegg til Ultra Power Saving-modus for å forbedre autonomien.

Den er utstyrt med Android 4.4.2 KitKat. Den er vanntett (IP67) og den har fingeravtrykks- og hjertefrekvenssensorer som de viktigste nyhetene.

Bilde - Samsung Galaxy S5 mini + Gear Fit for 460 euro

Med Gear Fit vil du kunne kontrollere de grunnleggende oppgavene på smarttelefonen din, for eksempel å avvise samtaler ved å sende en melding, raske svar eller stille alarmer, samt hovedallierte for når vi ringer fysiske aktiviteter.

Armbåndet lar deg være koblet til smarttelefonen din, så Samsung forventer at brukerne har alt de trenger på den. Dette Finnes i forskjellige farger, slik at vi kan velge den vi liker mest.

Når det gjelder S5 mini, er forventet utgivelsesdato 23 av denne juli måned i Polen, hvor det har blitt sett, og de kan også bookes til en pris fra 1 899 zloty, som vi fortalte at du er omtrent 460 euro å bytte.

Uansett, for øyeblikket ikke offisielt bekreftet verken lanseringsdatoen for enheten eller prisen på den i Spania.

Hva synes du om denne kampanjen? Vil Samsung forbedre salget?