Samsung Galaxy S5 nærmere 64-bit

Apple lanserte en flott lansering med sin nye iPhone 5S og sin utrolige 64-bits prosessor, men det ser ut til at dette ikke vil være den eneste terminalen som har slik teknologi. Og er det nå, de nye rapportene bekrefter at den neste Samsung Galaxy S5 Den vil også være utstyrt med en kraftig 64-bits prosessor, som allerede er i sin endelige fase av utviklingen. Vi etterlater deg med alle detaljene nedenfor.

Samsung Galaxy S5 nærmere 64-bit

Samsung Galaxy S5 nærmere 64-bit

Ved flere anledninger har vi hørt mye om denne prosessoren med 64-biters arkitektur for den neste Samsung Galaxy S5. Men nå blir dette sterkere med de siste nyhetene som er publisert i hele nettverket.

Og det er at som rapportert av koreanske kilder, 64-biters prosessor for dette Samsung Galaxy S5 Det ville allerede være i sin siste fase av utviklingen på grunn av mangel på noen små berøringer og sporadisk ytelsestest. I følge de samme kildene vil den nye Samsung-prosessoren bli identifisert under navnet Exynos 5430, og som vi allerede har sagt, er det forventet at den vil debutere i den nye generasjonen av den koreanske galaksen.

Dette er ikke noe nytt eller overraskende, siden de tidligere, fra Samsung selv, allerede hadde bekreftet at de kom til å benytte seg av denne teknologien i sine neste terminaler.

Herfra, fra Planeta Red, vil vi holde deg informert til enhver tid om alle nyheter relatert til den nye terminalen til koreaneren.

¿Du ser frem til lanseringen av denne nye Samsung Galaxy S5?