Samsung Galaxy S5, nytt konsept i video

Samsung Galaxy S5, nytt konsept i video

Samsung Galaxy S5, nytt konsept i video

Den første er å ønske dere alle et godt 2014 og det andre er å snakke om smarttelefonen som heter for å markere året vi startet i dag, Samsung Galaxy S5. Ettersom vi fremdeles ikke har noe offisielt utover de mulige spesifikasjonene som er lekket fra Samsung selv, er det vi bringer deg i dag et nytt konsept for hva som vil være flaggskipet til Samsung.

Fram til i dag har vi brakt deg flere konsepter av dette nye Samsung Galaxy S5 og de aller fleste har sett på designet til Samsung Galaxy S5, men lite har blitt sagt om de nye funksjonene som Samsung ville tenkt å legge til Samsung Galaxy S5. I dag er det vi gir deg et videokonsept av hva som forventes av Samsung Galaxy S5 med tanke på funksjonaliteter. Blant de nye funksjonene er den mest overraskende identifiseringen av fingeravtrykket ved å bruke hele skjermen til Samsung Galaxy S5. Det er klart det er snakk om Android 4.4 og den nye versjonen av Touchwiz for Samsung Galaxy S5.

De rene egenskapene til dette nye konseptet er oppsummert på en skjerm Ultra Grand AMOLED Med en størrelse på 5,2 tommer og en oppløsning på 2560 × 1440. En Exynos Octa sann akkompagnert av 3 GB RAM som ville gi Samsung Galaxy S5 presentert i dette nye konseptet med enorm kraft til å flytte programvare eller app som vises på markedet de kommende månedene.

Uten resultater

Se alle resultatene

Denne nettsiden bruker informasjonskapsler. Ved å fortsette å bruke dette nettstedet gir du ditt samtykke til at informasjonskapsler skal brukes. Besøk vår policy for personvern og informasjonskapsler. Bli enige