Samsung Galaxy S5 og dens karbonfiberdesign

Det er det ingen tvil om for øyeblikket Samsung Det er markedsledende i verdenen for Android-smarttelefoner, men det forhindrer ikke selskapet fra å bli kritisert av noen sektorer for byggkvaliteten til enhetene. Nå kan imidlertid dette være i ferd med å endre seg ettersom det spekuleres i at Samsung Galaxy S5 kan komme med et fullstendig fornyet design og laget av karbonfiber. Vi viser deg alle detaljene nedenfor.

Samsung Galaxy S5 og dens karbonfiberdesign

Samsung Galaxy S5 og dens karbonfiberdesign

Utformingen av Samsungs Galaxy-serie har blitt sterkt kritisert de siste månedene, men selskapet har kunngjort et nytt partnerskap med det tysk-baserte SGL Group for anskaffelse av komposittmaterialer av karbonfiber. Hvert selskap vil ha en 50% eierandel i det nye selskapet, noe som også vil tillate Samsung å oppnå en stabil langsiktig forsyning av disse materialene.

Det sies at materialet vil bli brukt til en serie nye produkter, men pressemeldingen spesifiserer ikke telefonene og / eller nettbrettene, slik at alt for øyeblikket er ukjent, selv om alt peker på det faktum at Samsung Galaxy S5 Det vil være den første enheten til koreaneren som bruker slikt produksjonsmateriale.

Nivået på kritikk rettet mot Samsung og byggekvaliteten på smarttelefonene sine økte enda mer etter at HTC One ble utgitt med aluminiumskroppen, men Samsung har alltid hevdet at bruk av plast har tillatt den å produsere store mengder av produkter slik at de er tilgjengelige samtidig på et bredt spekter av kontinenter.

Og du,Du liker ideen om karbonfiber til neste Samsung Galaxy S5?