Samsung Galaxy S5 og Galaxy Note 4, deres mulige programvarefunksjoner

Gjennom hele denne tiden har det blitt hørt mye om maskinvarekarakteristikkene til den kommende Samsung Galaxy S5 og Samsung Galaxy Note 4, men ingenting har blitt sagt, eller veldig lite, om deres nyheter i programvaredelen. Det er grunnen til at vi ved denne nye anledningen vil gå litt dypere inn i dette aspektet, også veldig viktig, og snakke med deg om det mulige nyheter innen programvaren som vi vil bli overrasket over av disse Samsung Galaxy S5 og Samsung Galaxy Note 4.

Samsung Galaxy S5 og Galaxy Note 4, deres mulige programvarefunksjoner

Fra og med Samsung Galaxy S5, skal det bemerkes at det ryktes gjennom hele nettverket at det vil være i stand til å foreta flere videosamtaler samtidig uten noe “etterslep” eller avbrudd som kan forverre opplevelsen.

I tillegg bekrefter den siste spekulasjonen også at en rekke nye funksjoner vil bli inkludert som vil forbedre sluttbrukeropplevelsen betraktelig. Blant disse vil vi finne «flyfoto» og fornyede gestalternativer som de som allerede er til stede, for eksempel, i den nåværende Samsung Galaxy Note 3 og Samsung Galaxy S4.

Og det ser ut til at disse alternativene kontrollert av bevegelser, kan nå et større rekkevidde og tillate at brukeren for eksempel kan låse opp terminalen fra ansiktet hans fra et par meters avstand.

Det sies også at S-Pen vil motta viktige endringer og forbedringer i både Samsung Galaxy S5 og Samsung Galaxy Note 4.

For øyeblikket mangler disse dataene absolutt noen offisiell godkjenning, som kan lide alle slags variasjoner i løpet av dagene.

¿Hvilke nyheter forventer du å se på programvarenivå i disse nye Samsung Galaxy S5 og Samsung Galaxy Note 4?