Samsung Galaxy S5 og Galaxy Note 4 kan ha fingeravtrykksleser

Etter måneder med rykter avslørte Apple sin nye iPhone 5S utstyrt med sin nye TouchID-funksjon eller fingeravtrykksleser. Andre produsenter ser også ut til å tilby en opplevelse som ligner på iPhone 5S som Samsung i det neste Samsung Galaxy S5 og Samsung Galaxy Note 4 til neste år.

Samsung Galaxy S5

Vi har hørt om muligheten for at Samsung jobbet med denne funksjonen, og vi vet allerede at HTC One Max kommer til å lansere neste uke med sin egen visjon om en fingeravtrykksskanner. Men nå heter det i en ny rapport at Samsung kom til å passe lignende teknologi i Galaxy Note 3, og at teknologien av en eller annen grunn ikke har nådd det endelige produktet som er gitt ut for publikum. Det ser ut til at sensoren ble bygget av et selskap som ikke har overholdt kvalitetskontrolltestene pålagt av Samsung, og derfor avviste ideen om å inkludere den i Samsung Galaxy Note 3.

Det ser ut til at Samsung, hvordan kan det være ellers, ikke har forlatt ideen og har begynt sin egen utvikling av nødvendig teknologi for å inkludere en fingeravtrykksskanner i dine neste produkter. Noen godt informerte kilder hevder at den vil være klar senere i år. Dette kan bety at Samsung Galaxy S5 Det ville være den første Samsung-terminalen som utstyrer en fingeravtrykssensor. Det er klart at den neste kandidaten, allerede i slutten av 2014, ville være den Samsung Galaxy Note 4.