Samsung Galaxy S5 og Gear 2 i et utrolig nytt designkonsept

Samsung Galaxy S5 er igjen hovedpersonen i dag takket være et nytt designkonsept som er filtrert på nettverket, hvor det i tillegg, Det ledsages av Samsung Galaxy Gear 2. En annen dings som ikke har sluttet å snakke de siste dagene. Og er at ifølge de siste nyhetene er det forventet at Samsung lanserer disse to enhetene i samme hendelse. Vi etterlater deg med all informasjonen nedenfor.

Samsung Galaxy S5 og Gear 2 i et utrolig nytt designkonsept

Dette nye konseptet med Samsung Galaxy Gear 2 kommer med en rekke funksjoner. Blant disse finner vi en 1 GHz Exynos-prosessor, en utrolig buet skjerm på 2,1 tommer i størrelse, 1 GB RAM og totalt 4 GB internt minne som kan utvides senere gjennom microSD-kort. Til dette må vi også legge til et mer enn akseptabelt kamera med 3 megapiksler oppløsning lag videoopptak i 720p kvalitet og et batteri på 600 milliamp.

På den annen side må det understrekes at det ikke blir sagt noe om spesifikasjonene til denne Samsung Galaxy S5, selv om vi tar hensyn til det store antallet rykter som er publisert de siste ukene, tror jeg at mer enn en kan intuitere dem …

Uten ytterligere forsinkelse, nedenfor, overlater jeg videoen til deg å bedømme selv.

¿Hva synes du om dette nye designkonseptet for Samsung Galaxy Gear 2 og Samsung Galaxy S5?