Samsung Galaxy S5 og LG G3 vil ha en fingeravtrykksdetektor

Ryktene knyttet til Samsung Galaxy S5, som forventes å bli presentert i løpet av neste måned i april. Vi kommer nærmere det nye flaggskipet til koreaneren, og med dette intensiveres spekulasjonene og lekkasjene ytterligere. Nå bekrefter nye nyheter at terminalen endelig vil ha en fungert og forbedret fingeravtrykksdetektor. Vi etterlater deg med alle detaljene nedenfor.

Samsung Galaxy S5 og LG G3 vil ha en fingeravtrykksdetektor

Denne siste nyheten bekrefter sterkt at Samsung Galaxy S5 ikke endelig vil ha den mye ryktede irisdetektoren, men at den vil være utstyrt med en praktisk og kraftig fingeravtrykksdetektor.

Og det er at samme kilde hevder det en irisdetektor på denne Samsung Galaxy S5 er “tullete” for eksempel i situasjoner med lite lys eller når vi kjører. I den samme nyheten bekreftes det også at Samsung jobber veldig hardt for å “dokke” denne fingeravtrykksdetektoren på samme skjerm som terminalen og ikke på en dedikert knapp som den nylige iPhone 5S.

På denne måten ville det bare være nok å plassere fingeren et sted på skjermen for at identitetsverifiseringsprosessen skal kunne gjennomføres med full suksess.

I tillegg sies det også at den nye LG G3 kan benytte seg av den samme teknologien, og også implementere fingeravtrykksdetektoren på den samme skjermen.

For øyeblikket, og som vi alltid forteller deg ved denne typen anledninger, bør du ikke ta hensyn til denne informasjonen, da den kan gjennomgå alle slags variasjoner i løpet av dagene.

Men,Og du?Du tror at Samsung Galaxy S5 og LG G3 endelig vil ha denne fingeravtrykksdetektoren?