Samsung Galaxy S5 poserer i et nytt bilde

Han Samsung Galaxy S5 forfører oss igjen med kurvene vist i et nytt bilde som nylig er publisert på nettet. Et design som godt kan komme nær virkeligheten for sine lignende kurver som tidligere generasjoner av samme saga. Vi viser deg alle detaljene nedenfor.

Samsung Galaxy S5 poserer i et nytt bilde

Samsung Galaxy S5 poserer i et nytt bilde

Og det er ikke lenger overraskende å komme over nesten daglig med nye konsepter som simulerer aspektet som den nye Samsung Galaxy S5 kunne telle med. Ved denne anledningen vises den neste Samsung-terminalen i et utseende som er ganske lik forgjengeren, med en stor skjerm og litt avrundede kanter i endene.

Når det gjelder tastaturet, ser det ut til at alt forblir det samme, bortsett fra at det som vi ser på bildet Samsung Galaxy S5 Det vil helt mangle den allerede så vanlige fysiske knappen som ligger nederst på den.

Når det gjelder spesifikasjoner, er denne Samsung Galaxy S5 utstyrt med en kraftig 8-kjerneprosessor og totalt 3 GB RAM. Av skjermen heter ikke størrelsen, selv om det er spesifisert at den er i stand til å vise en maksimal oppløsning på 2560 x1600 piksler.

For operativsystemet ditt, dette Samsung Galaxy S5 Den ville være utstyrt under den nyeste versjonen av Android 4.4. Kit Kat. Litt mer kan vi trekke frem om dette nye designkonseptet som blir med i den allerede utallige listen som den neste koreanske terminalen har på ryggen.

Nå, og hvordan kan det være ellers, er vi glade for å vite hva leserne våre synes om dette nye designkonseptet.

¿Vil du se slike funksjoner og kurver i den nye Samsung Galaxy S5?