Samsung Galaxy S5 Presentasjon i New York, London eller Barcelona?

Hvis verden Apple er ikke tydelig på iPhone 6, dens design og fremtidige spesifikasjoner, på siden av konkurransen, med Samsung, ser vi heller ikke det motsatte. Om hva som vil være selskapets flaggskipsterminal, Samsung Galaxy S5 har vi sett mange lekkasjer og rykter, og til og med hva som kan være de tekniske egenskapene. Men denne uken, omtrent presentasjonsdatoen for Samsung Galaxy S5, har vi vært veldig svimmel.

Først ble det sagt at Samsung Galaxy S5 ville bli presentert på et eksklusivt arrangement for ham i mars i byen London. Senere rapporterte en annen asiatisk kilde at det koreanske selskapet planla å ta sitt Samsung Galaxy S5 å presentere på hva som er teknologimessen viktigste i mobilsektoren, MWC 2014 i Barcelona. I så fall ville det være en presentasjon for februar måned.

Men hvis ting ikke allerede var komplisert halvveis mellom Barcelona og London, og månedene februar og mars, kommer i dag frem ryktet om at Samsung Galaxy S5 vil bli presentert i New York i slutten av mars.

Sannheten er at jeg på dette tidspunktet har ingen anelse om hva den valgte byen vil være, fordi Samsung har presentert enheter i dem alle. Kanskje MWC 2014 Vær den mest generiske, og Galaxy S5 fortjener noe mer eksklusivt. En presentasjon som den forrige modellen på Times Square ville være attraktiv, men andre selskaper har allerede utført lignende handlinger. London? Kunne vært. Men i morgen dukker det sikkert opp flere kandidater. Bedre å vente på noe mer presist for å få den endelige dommen, tror du ikke?