Samsung Galaxy S5, Samsung Galaxy Note 3 og doble SD-kort

Mange av oss tenker allerede på fremtiden Samsung Galaxy S5 til tross for at Galaxy S4 nettopp har blitt utgitt innen kort tid. De siste dagene har det vært mye snakk om ønsket fra mange brukere som vil ha et dobbelt SD-kort i det neste Samsung Galaxy Note 3, som vi også tror ville være et stort skritt hvis den ble utført på Samsung Galaxy S5.

Samsung Galaxy S5, Samsung Galaxy Note 3 og doble SD-kort

Samsung Galaxy S5, Samsung Galaxy Note 3 og doble SD-kort

Vi har nylig rapportert at Samsung Galaxy Note 3 sannsynligvis vil bli kunngjort på IFA i Berlin neste september. Det har vært mange rykter og spesifikasjoner, men leserne har kommet med egne forslag til hva de vil se i den nye phablet of Samsung. Et av disse forslagene var inkludering av et dobbelt SD-kortspor, som ville gjøre det mulig å skille applikasjoner fra annet multimediainnhold.

Dette synes uten tvil å være en god ide, siden den lille lagringsplassen som til slutt blir overlatt til brukeren i mange terminaler kan ende opp med å gi brukeren mye hodepine når du installerer visse applikasjoner.

Kort tid etter gjorde vi også en oppføring som på en generell måte avslørte de viktigste ulempene med strømmen Samsung Galaxy Note 2 ifølge forbrukerne. Blant disse klagde forbrukere på det lille interne rommet som endelig er igjen for brukeren.

Det er grunnen til at en slik ide kan bli veldig sterk i en ikke altfor fjern fremtid, siden den ville løse problemene til et stort antall forbrukere som ikke er fornøyd med den interne lagringskapasiteten dedikert til brukeren.

Og du,Hva med ideen om å inkludere et dobbelt SD-kortspor i det neste Samsung Galaxy S5 og Samsung Galaxy Note 3?