Samsung Galaxy S5 skulle ankomme i januar 2014

Han Samsung Galaxy S5 Det blir presentert neste januar ifølge offisielle koreanske medier. Tilsynelatende, og ifølge deres egne kilder relatert til Samsung, ville koreaneren planlegger å starte produksjonen av denne Samsung Galaxy S5 så snart som mulig på grunn av den markante nedgangen i salget av den nye Samsung Galaxy S4. Tilsynelatende har Samsung selv allerede innkalt til et møte for å bringe analytikere og investorer sammen for å gjennomføre dette nye prosjektet.

Samsung Galaxy S5 skulle ankomme i januar 2014

Samsung Galaxy S5 skulle ankomme i januar 2014

Det stemmer, på grunn av fallet i salget av Samsung Galaxy S4, har Samsung bestemt seg for å skaffe batteriene og lansere sin Samsung Galaxy S5 neste januar for å lindre disse “dårlige” tallene så snart som mulig. Tilsynelatende, en gang presentert i neste måned av januar, dette Samsung Galaxy S5 Det kan allerede kjøpes i alle butikker fra februar.

I denne nye nyheten blir det ikke sagt noe om spesifikasjonene til denne Samsung Galaxy S5, selv om det forventes å se en kraftig Exynos 5430-prosessor med totalt 8 kjerner med 64-biters arkitektur.

Det antas videre at dette Samsung Galaxy S5 Det vil være utstyrt med et 16-megapiksel bakkamera med mye forbedret oppløsning i alle aspekter, og spesielt når du tar fotografier i forhold der lys ikke er vår beste allierte.

Uten tvil kan dette bety gode nyheter for alle forbrukere som allerede er interessert i å få en kopi av denne allerede populære. Samsung Galaxy S5.

Disse nye dataene ser ut til å mangle fullstendig fornuft lenger, og når vi vurderer kilden der de kommer fra.

¿Hva synes du om denne nye nyheten? ¿Du tror at vi allerede i januar allerede kan være vitne til den offisielle presentasjonen av denne nye Samsung Galaxy S5?